Pagina wordt geladen ...
Bel ons op: 0528 23 23 28 of e-mail naar info@equipmentland.nl
zoeken

JLM Lubricants, opgericht in 2010, is een wereldwijd merk dat een breed assortiment aan premiumproducten voor de auto-industrie ontwerpt, ontwikkelt en produceert. JLM-producten worden voornamelijk ontwikkeld voor de professionele motormonteur die in een steeds meer diagnostische omgeving werkt.

JLM Lubricants heeft een unieke productrange voor zowel professionele als particuliere gebruikers in de automotive branche. Alle produkten zijn met de nieuwste technologieen en de grootste zorg ontwikkeld - brandstofadditieven voor de auto’s van vandaag.

Het gaat JLM om produkten te ontwikkelen die de motor van uw auto top-conditie houden, maar ook om de prestatie ervan te verbeteren; de slijtage te verminderen en de uitstoot te verlagen. De produkten zijn uniek; ze dragen bij aan een betere leefomgeving en zijn veilig in het gebruik.

Het is de missie van JLM om aan professionals additieven en technische smeermiddelen van de hoogste kwaliteit te leveren zodat zij hun werk snel en goed kunnen uitvoeren. De visie is dat we JLM binnen vijf jaar wereldwijd verkrijgbaar willen hebben.

airpress
gys
achydraulic
rav
velyen
hunter
ctr
texa
nilfisk
arex
sice
chicagopneumatic
romess
hitachi
fluke
omcn
unit
rotary
lujan
beta
waeco
ate
privacy statement | algemene voorwaarden | sitemap | contact | cookie instellingen | Website door Webba