Pagina wordt geladen ...
Bel ons op: 0528 23 23 28 of e-mail naar info@equipmentland.nl
zoeken

iCarsoft CR Max

iCarsoft CR Max

klik op de afbeelding om te vergroten

iCarsoft CR Max
iCarsoft CR Max
iCarsoft CR Max
€ 379,00
€ 313,22 excl.btw

Artikelnummer: ICARSOFT CR MAX

 

Kiest u voor de CR Max dan kiest u voor een diagnosesysteem met diagnosesoftware voor meer dan 50 verschillende automerken. Nagenoeg alle automerken die in Europa als gangbaar worden beschouwd kunnen worden uitgelezen met de CR Max.

De mogelijkheden van dit diagnosesysteem komen heel dicht in de buurt van de semi-professionele MaxiCheck systemen van Autel.

Gratis software updates!

Diagnose
Met de diagnose-functie kunt u auto's uitlezen en zoeken naar foutcodes en storingen. Na het merk gekozen te hebben herkent de CR Max het type automatisch via VIN, indien gewenst kunnen de voertuiggegevens ook handmatig ingevoerd worden. U kunt bij de auto's een volledige autoscan uitvoeren of zoeken naar storingen binnen een specifieke module van de auto. Een automatische scan maken duurt langer. Als u weet dat u op zoek bent naar een storing in bijvoorbeeld de transmissie kunt u ook alleen deze module laten doorzoeken via besturingseenheid. Als laatste is er de mogelijkheid om een snelle test uit te voeren (gaat heel snel en dus handig tijdens de APK).

Service
De service-functie geeft u de mogelijkheid om direct de meest voorkomende service behoeften uit te voeren. Het voordeel is dat u niet meer het volledige diagnose menu hoeft te doorlopen maar direct een overzicht krijgt van de meest gebruikte functies. Een aantal voorbeelden zijn het resetten van de service-en olie beurten, het inleren van nieuwe accu's, de EPB elektronische handrem openen en sluiten, DPF roetfilter regeneratie en de SAS stuurwiel calibratie. Scroll verder omlaag op deze pagina voor uitgebreidere informatie van de servicefunctie.

Foutcode
Wanneer de auto wordt uitgelezen verschijnt er een foutcode op het uitleesapparaat. Deze code wordt in de vaktermen ook wel een DTC (Diagnostic Trouble Code) genoemd. Deze DTC kan bijvoorbeeld een P-code zijn. Deze code heeft een betekenis. Via deze functie kunt u de betekenis van de P-code opzoeken.

Ondersteuning
Wanneer u vragen heeft of tegen beperkingen oploopt, kunt u gebruik maken van de functie ondersteuning.

Winkelmanager
De winkelmanager dient als database van uw klanten. Zodra u een auto heeft uitgelezen wordt deze automatisch toegevoegd aan de uitleeshistorie. U kunt zo direct terug navigeren naar de laatst uitgelezen voertuigen.

Gegevensmanager
Via deze optie kunt u gemakkelijk uw fotos terugvinden, logs bekijken of rapporten bekijken. Hier kunt u ook bijvoorbeeld de handleiding vinden en de DLC Locatie in het voertuig.

Updaten
Het updaten van de CR Max is heel eenvoudig. Zodra er nieuwe software beschikbaar is verschijnt er een melding. U hoeft hier alleen op te klikken en de nieuwe software wordt via uw WIFI verbinding binnengehaald.

Instellingen
Wenst u de software in het Duits, Engels, Spaans, Frans of Nederlands te gebruiken? Of wilt u bijvoorbeel de waardes weergeven in km/h of miles/h? Wi-Fi verbinding instellen of de helderheid van het scherm wijzigen? Onder instellingen kunt u dergelijke voorkeuren programmeren.

- Geschikt voor alle automerken
- Geschikt voor uitlezen OBD2
- Geschikt voor uitlezen OBD1
- Diagnose motormanagement
- Diagnose overige elektronische systemen
- Testen van componenten (actuatoren)
- Service Menu voor Olie, EPB, SAS, BMS en DPF
airpress
gys
achydraulic
rav
velyen
hunter
ctr
texa
nilfisk
arex
sice
chicagopneumatic
romess
hitachi
fluke
omcn
unit
rotary
lujan
beta
waeco
ate
privacy statement | algemene voorwaarden | sitemap | contact | cookie instellingen | Website door Webba