Pagina wordt geladen ...
Bel ons op: 0528 23 23 28 of e-mail naar info@equipmentland.nl
zoeken

LPG Klepsmeer Middel 1000ml

LPG Klepsmeer Middel 1000ml

klik op de afbeelding om te vergroten

LPG Klepsmeer Middel 1000ml
LPG Klepsmeer Middel 1000ml
€ 24,95
€ 20,62 excl.btw

Artikelnummer: J01250

Voorraad: 9 stuk(s)

JLM LPG Klepsmeer Middel beschermt en reinigt effectief en doeltreffend de in- en uitlaatkleppen en klepzetels van auto’s die op autogas / LPG rijden en werkt als loodvervanger in oude motoren.

- Geschikt voor bijna alle merken klepbeveiligingsets
- Rijtest en laboratorium getest

Voorkom storingen en hoge reparatiekosten met JLM LPG Klepsmeer Middel. Onderdelen in benzinemotoren zijn, zoals de naam al zegt, volledig ontworpen om op benzine te kunnen rijden. Vanwege financiële en milieutechnische voordelen, rijden er ook veel auto’s rond met een gasinstallatie. LPG of aardgas verbranden in de motor pas bij aanzienlijk hogere temperaturen dan benzine. Dit betekent dat de onderdelen in een motor op gas zwaarder worden belast dan onderdelen in een motor die alleen op benzine loopt. 

In benzine zitten smerende en koelende bestanddelen om de onderdelen in de motor te beschermen. Autogas is schoner dan benzine omdat daar geen smerende bestanddelen in zitten. Dit heeft als gevolg dat onderdelen zoals kleppen en klepzittingen die met gas in aanraking komen niet of onvoldoende gesmeerd en gekoeld worden en daardoor veel sneller slijten. 

JLM heeft speciaal voor auto’s die op gas rijden en om de onderdelen in de motor te beschermen, Valve Saver Fluid ontworpen. JLM LPG Klepsmeer Middel bevat een hoge concentratie smerende, reinigende en koelende toevoegingen en biedt daarmee de beste bescherming tegen bovenmatige slijtage. 

JLM LPG Klepsmeer Middel wordt gefabriceerd en continue vernieuwd naar maatstaven van de laatste technieken in de automobielindustrie. Het nieuwste en uiterst geavanceerde additievenpakket in onze Valve Saver Fluid reinigt en beschermt niet alleen de inlaatklep en klepzetel, maar ook de uitlaatklep en zetel. 

JLM LPG Klepsmeer Middel is ontwikkelt door experts met meer dan 40 jaar ervaring in de autogasindustrie. Valve Saver Fluid is geschikt voor gebruik in het JLM Electronic Klepsmeer Systeem en de meeste andere doseersystemen. Tests wijzen uit dat continue gebruik van JLM LPG Klepsmeer Middel optimaal beschermt tegen bovenmatige klepslijtage. 

Vroeger zat er in benzine lood om de onderdelen van de motor te smeren. Lood is een giftige stof en mag niet meer gebruikt worden. De smerende en beschermende werking van JLM LPG Klepsmeer Middel is bij uitstek geschikt om uw waardevolle oude auto de smering te geven die hij nodig heeft. 

JLM LPG Klepsmeer Middel is onafhankelijk, in de praktijk en in het laboratorium van de TÜV en de Hochschule für Technik und Wirtschaft in Saarbrücken (HTW), getest en goedgekeurd.

- Beschermt reinigt en koelt kleppen en klepzetels
- Geschikt voor bijna alle merken valve saver kits
- Reinigt brandstof- en injectiesysteem
- Verminderd uitstoot van schadelijke stoffen
- Werkt brandstof-besparend
airpress
gys
achydraulic
rav
velyen
hunter
ctr
texa
nilfisk
arex
sice
chicagopneumatic
romess
hitachi
fluke
omcn
unit
rotary
lujan
beta
waeco
ate
privacy statement | algemene voorwaarden | sitemap | contact | cookie instellingen | Website door Webba