Pagina wordt geladen ...
Bel ons op: 0528 23 23 28 of e-mail naar info@equipmentland.nl
zoeken

Luchtinlaat & EGR cleaner

Luchtinlaat & EGR cleaner

klik op de afbeelding om te vergroten

Luchtinlaat & EGR cleaner
Luchtinlaat & EGR cleaner
€ 10,00
€ 8,26 excl.btw

Artikelnummer: J02710

Voorraad: 2 stuk(s)

JLM Diesel Luchtinlaat & EGR is de oplossing voor het oplossen van vervuiling in EGR-klep, luchtinlaatsysteem, spruitstuk en inlaatklep. Herstelt de luchttoevoer naar de motor, verbetert acceleratievermogen en reduceert uitlaatgassen

Productinformatie


In dieselmotoren ontstaat vervuiling door roetophoping en aanslag door rijden op lage toerentallen, ‘het nieuwe rijden’ of het rijden van korte ritjes. Als er ergens in de dieselmotor vervuiling optreedt, verspreid het vuil zich snel door het hele inlaatsysteem waardoor de motor onregelmatig gaat lopen en op den duur zelfs afslaat. Dit vuil verdwijnt niet vanzelf en ook niet door regelmatig op de snelweg te rijden. Het inlaatsysteem moet daarom gericht en preventief gereinigd worden.

JLM Diesel Air Intake & EGR reiniger is een krachtig en effectief reinigingsmiddel dat de klep van het uitlaatgasrecirculatiesysteem, het complete inlaatsysteem én de inlaatkleppen in de cilinderkop reinigt. Diesel Air Intake & EGR Cleaner herstelt de luchttoevoer naar de motor. Hierdoor verbeteren het motorvermogen en de acceleratie en wordt de hoeveelheid rook uit de uitlaat gereduceerd. Gebruik Diesel Air Intake & EGR Cleaner als de motor onregelmatig stationair draait of spontaan afslaat.

Gebruiksaanwijzing:
Ga rijden, breng motor op bedrijfstemperatuur en zet de motor uit. Verwijder de slang tussen de turbo en het luchtfilter. Start de motor en laat deze op ongeveer 2.000 toeren per minuut draaien.

Spray ongeveer een halve spuitbus JLM Diesel Air Intake & EGR reiniger van een afstand van ongeveer 20 centimeter meerdere malen rechtstreeks in het inlaatspruitstuk totdat de motor soepeler gaat draaien.

Monteer de slang tussen de turbo en het luchtfilter zodat het motormanagementsysteem zichzelf opnieuw kan instellen. Rij ongeveer een kilometer om alle roetaanslag te verwijderen.

Lost roet vuil en aanslag op
Optimaliseert luchttoevoer naar de motor
Verbetert vermogen en acceleratie
Vermindert uitlaatrook
Stopt onregelmatig stationair draaien
Voorkomt plotseling afslaan
Reinigt uitlaatgasrecirculatie (EGR) snel
airpress
gys
achydraulic
rav
velyen
hunter
ctr
texa
nilfisk
arex
sice
chicagopneumatic
romess
hitachi
fluke
omcn
unit
rotary
lujan
beta
waeco
ate
privacy statement | algemene voorwaarden | sitemap | contact | cookie instellingen | Website door Webba