Pagina wordt geladen ...
Bel ons op: 0528 23 23 28 of e-mail naar info@equipmentland.nl
zoeken

Diesel Emission Reductie Behandeling

Diesel Emission Reductie Behandeling

klik op de afbeelding om te vergroten

Diesel Emission Reductie Behandeling
€ 21,50
€ 17,77 excl.btw

Artikelnummer: J02370

Voorraad: 8 stuk(s)

JLM Diesel Emissie Reductie behandeling helpt bij het verlagen van de emissie uitstoot die wordt gemeten bij een APK-keuring. Diesel katalysator reiniger bevat o.a een cetane booster en krachtige reinigingsadditieven die zorgen voor een grondige reiniging.

JLM Diesel Emission reductie Behandeling bevat een unieke mix van additieven, waaronder een cetane booster en krachtige reinigingsadditieven die zorgen voor een grondige en grondige reiniging van het gehele brandstof- en uitlaatsysteem op dieselmotoren. De formule bevat ook een DPF/Roetfilter-regeneratie-additief dat specifiek is ontworpen om de temperatuur waarbij koolstofafzettingen worden afgebrand in het roetfilter te verminderen. Dit is een groot voordeel voor dieselauto's en lichte bedrijfsvoertuigen met een stadscyclus / lage kilometerstand. Het helpt de prestaties te verbeteren en de onderhoudskosten aanzienlijk te verlagen.

APK afgekeurd: een van de meest voorkomende oorzaken van APK afkeuring is te wijten aan slechte emissies. Een enkele behandeling van JLM Diesel Emissie Reductie behandeling zal in de meeste gevallen snel de oorspronkelijke oorzaak van het probleem genezen, de emissies tot een aanvaardbaar niveau terugdringen en dure reparatiekosten vermijden met als gevolg een geslaagde APK-keuring.

Reduce Emissions and Particulate
Increase Engine Performance
Increase Efficiency
Save Money
Removes carbon deposits from injectors and prevents needles from seizing
Improves combustion and increases cetane number
Reduces corrosion and wear
airpress
gys
achydraulic
rav
velyen
hunter
ctr
texa
nilfisk
arex
sice
chicagopneumatic
romess
hitachi
fluke
omcn
unit
rotary
lujan
beta
waeco
ate
privacy statement | algemene voorwaarden | sitemap | contact | cookie instellingen | Website door Webba