Pagina wordt geladen ...
Bel ons op: 0528 23 23 28 of e-mail naar info@equipmentland.nl
zoeken

Diesel Extreme Clean 1000ml JLM

Diesel Extreme Clean 1000ml JLM

klik op de afbeelding om te vergroten

Diesel Extreme Clean 1000ml JLM
Diesel Extreme Clean 1000ml JLM
€ 43,95
€ 36,32 excl.btw

Artikelnummer: J02360

Voorraad: 17 stuk(s)

JLM Diesel Extreme Clean is een zeer sterke vloeistof dat snel en effectief de turbo, het brandstofsysteem, het uitlaattraject en roetfilter (DPF) en aanverwante onderdelen reinigt, herstelt en onderhoud.

Productinformatie


Tijdens het grondige reinigingsproces worden niet alleen de complete turbo en het roetfilter, maar ook de inlaatkleppen, EGR-klep, injectoren en luchtmassameter onderhanden genomen. JLM Diesel Extreme Clean lost verstoppingen op, verhelpt onregelmatig draaien, herstelt de uitstoot van uitlaatgassen, verbetert het brandstofverbruik en smeert alle bewegende onderdelen in de motor. Behalve reinigen en smeren stabiliseert Diesel Extreme Clean van JLM de brandstof in de tank en voorkomt het algengroei.

Door de actieve bestanddelen in JLM Diesel Extreme Clean worden de onderdelen in het brandstofsysteem en de motor eerst grondig en effectief van roetaanslag ontdaan. Na de reiniging worden de onderdelen gesmeerd en beschermt tegen oxidatie en andere aanslag die de prestaties van de motor nadelig kunnen beïnvloeden.

In JLM Diesel Extreme Clean zit eveneens een cetaanbooster. De cetaanbooster zorgt voor een betere verbranding van de brandstof. Hierdoor gaat de motor regelmatiger en mooier ronddraaien.

Voorkom ongewenst werkplaatsbezoek en hoge onderzoeks- en reparatiekosten. Voeg iedere 10 duizend kilometer één liter JLM Diesel Extreme Clean toe aan de tank voor een maximaal en voortdurend resultaat.

JLM Diesel Extreme Clean combineert de voordelen van alle afzonderlijke dieseltoevoegingen en is toepasbaar in alle oude en nieuwe auto’s met roetfilter.

Reinigt turbo
Reinigt roetfilter
Reinigt brandstofsysteem
Reinigt EGR klep
Reinigt injectoren
Reinigt inlaatkleppen
Herstelt motorvermogen
Herstelt uitstoot
Elimineert onregelmatig draaien
Verbetert brandstofverbruik
airpress
gys
achydraulic
rav
velyen
hunter
ctr
texa
nilfisk
arex
sice
chicagopneumatic
romess
hitachi
fluke
omcn
unit
rotary
lujan
beta
waeco
ate
privacy statement | algemene voorwaarden | sitemap | contact | cookie instellingen | Website door Webba