Pagina wordt geladen ...
Bel ons op: 0528 23 23 28 of e-mail naar info@equipmentland.nl
zoeken

Diesel Roetfilter Reiniger Heavy Duty

Diesel Roetfilter Reiniger Heavy Duty

klik op de afbeelding om te vergroten

Diesel Roetfilter Reiniger Heavy Duty
€ 87,84
€ 72,60 excl.btw

Artikelnummer: J02215

Voorraad: 10 stuk(s)

JLM Diesel Roetfilter Reiniger Heavy Duty is dé oplossing bij een vervuild of verstopt roetfilter (Diesel Partikel Filter DPF) voor zware motoren, zoals voorkomen in vrachtwagens, bussen, trekkers, bulldozers, boten en aggregaten. Grote Roetfilters Reinigen zonder demontage, eenvoudig toevoegen aan de dieseltank. Geschikt voor elke type diesel.

Alle moderne auto’s bestelbussen of vrachtwagens met een dieselmotor hebben een roetfilter. Dit DPF filter vangt onvolledig verbrande brandstof (roet) uit de motor op die anders in het milieu terecht zou zijn gekomen. Na verloop van tijd raakt het roetfilter vol. De elektronica van de auto zorgt ervoor dat dit roet tijdens rijden op de snelweg of onder zware belasting van de motor verbrand wordt. Dit heet regenereren.

Veel auto’s bestelbussen of vrachtwagen rijden echter voornamelijk korte ritjes waardoor de motoren nauwelijks worden belast. Hierdoor komt het niet tot een regeneratie en blijft roet zich ophopen in het dpf-filter. Na verloop van tijd raakt het roet filter verstopt, gaat het oranje waarschuwingslampje met het roetfiltersymbool op het dashboard branden en moet de auto naar de garage. 

Dit specifieke probleem lost JLM Diesel Roetfilter Reiniger 'Heavy Duty' op. Het roetfilter hoeft niet gedemonteerd te worden. Dit bespaart tijd en dus geld. Voeg de inhoud van een flacon toe aan een volle tank brandstof en laat de vrachtauto en klant weer rijden. De roetfilter reiniger zorgt ervoor dat het roet in het roetfilter al op lage snelheid, bij een lage motorbelasting en ook tijdens korte ritten verbrand.

Bovendien vermindert JLM Diesel Roetfilter Reiniger 'Heavy Duty' de HC- en CO-uitstoot én roetuitstoot tot maar liefst 20 procent. Eén blik reiniger kan tijdens de APK al het verschil zijn tussen afkeur of goedkeur. Tevens zorgt JLM Diesel DPF Reiniger dat er minder roetdeeltjes in het filter terechtkomen waardoor de klant minder vaak naar de werkplaats hoeft.  JLM Diesel Roetfilter Reiniger conditioneert daarnaast geruime tijd de motor en het roetfilter met betere prestaties en een lager brandstofverbruik als gevolg.   

Conventionele reinigingsmiddelen bevatten ijzer om het regeneratieproces op gang te brengen. JLM Diesel Particulate Filter Cleaner bestaat uit een hoge concentratie gepatenteerde platina-cerium samenstelling. De combinatie van platina en cerium zorgt in de eerste plaats voor een aanzienlijk betere regeneratie en reiniging van het roetfilter dan conventionele reinigingsmiddelen. Hoe hoger de concentratie platina, hoe beter de regeneratie.

Doordat in JLM Roetfilter reinigingsmiddelen minder ijzer zit dan in reinigingsmiddelen van andere fabrikanten is er ook minder opbouw van as in het roetfilter. Hierdoor wordt de levensduur van het roetfilter verlengd. Om dezelfde resultaten en voordelen als JLM te bereiken, voegen andere fabrikanten meer ijzer aan het additief toe. Het gevolg is een toename van de hoeveelheid as in het roetfilter, waardoor het roetfilter vaker gereinigd moet worden en minder lang meegaat.

Fabrikanten van conventionele reinigingsmiddelen verlagen om deze reden de hoeveelheid ijzer in het additief. Met als gevolg dat de regeneratieprestaties dramatisch slechter worden. Gebruik om deze reden Diesel Roetfilter Reiniger van JLM. Diesel Roetfilter Reiniger van JLM brengt het uitlaatsysteem en daarmee het brandstofverbruik, vermogen en de uitstoot van uitlaatgassen weer in de originele fabrieksstaat. JLM Diesel Roetfilter Reiniger is bewezen geschikt voor personenwagens, bedrijfswagens en heavy duty diesel retrofit uitlaat / roetfilter systemen.

- Brandstofbesparend effect
- Significant verlengt de levensduur van het roetfilter
- Zeer effectieve DPF-reiniger
- Reiniging zonder demontage
- Lage asregeneratie
- Unieke hoogwaardige katalysator
- Vermindert roetemissies
airpress
gys
achydraulic
rav
velyen
hunter
ctr
texa
nilfisk
arex
sice
chicagopneumatic
romess
hitachi
fluke
omcn
unit
rotary
lujan
beta
waeco
ate
privacy statement | algemene voorwaarden | sitemap | contact | cookie instellingen | Website door Webba