Pagina wordt geladen ...
Bel ons op: 0528 23 23 28 of e-mail naar info@equipmentland.nl
zoeken

Diesel Roetfilter Reiniger J02210 JLM

Diesel Roetfilter Reiniger J02210 JLM

klik op de afbeelding om te vergroten

Diesel Roetfilter Reiniger J02210 JLM
Diesel Roetfilter Reiniger J02210 JLM
€ 28,95
€ 23,93 excl.btw

Artikelnummer: J02210

Voorraad: 70 stuk(s)

JLM Roetfilter-reiniger reiniger is de oplossing bij een vervuild of verstopt roetfilter ( diesel partikel filter DPF ), reinigen zonder demontage ! eenvoudig toevoegen aan de dieseltank. Geschikt voor elke type diesel

Productinformatie


Alle moderne auto’s met een dieselmotor hebben een roetfilter. Dit filter vangt onvolledig verbrande brandstof (roet) uit de motor op die anders in het milieu terecht zou zijn gekomen. Na verloop van tijd raakt het filter vol. De elektronica van de auto zorgt ervoor dat dit roet tijdens rijden op de snelweg of onder zware belasting van de motor verbrand wordt. Dit heet regenereren. 

Veel auto’s rijden echter voornamelijk korte ritjes waardoor de motoren nauwelijks worden belast. Hierdoor komt het niet tot een regeneratie en blijft roet zich ophopen in het filter. Na verloop van tijd raakt het filter verstopt, gaat het oranje waarschuwingslampje met het roetfiltersymbool op het dashboard branden en moet de auto naar de garage.  

Dit specifieke probleem lost JLM Diesel Particulate Filter Cleaner op. Het roetfilter hoeft niet gedemonteerd te worden. Dit bespaart tijd en dus geld. Voeg de inhoud van een flacon toe aan een volle tank brandstof en laat de auto en klant weer rijden. De reiniger zorgt ervoor dat het roet in het roetfilter al op lage snelheid, bij een lage motorbelasting en ook tijdens korte ritjes verbrand.

Bovendien vermindert JLM Diesel Particulate Filter Cleaner de HC- en CO-uitstoot én roetuitstoot tot maar liefst 20 procent. Eén blik reiniger kan tijdens de APK al het verschil zijn tussen afkeur of goedkeur. Tevens zorgt JLM Diesel Particulate Filter Cleaner dat er minder roetdeeltjes in het filter terechtkomen waardoor de klant minder vaak naar de werkplaats hoeft.  JLM Diesel Particulate Filter Cleaner conditioneert daarnaast geruime tijd de motor en het roetfilter met betere prestaties en een lager brandstofverbruik als gevolg.    

Eenvoudig aan de brandstof toevoegen
Snel resultaat
Roetfilter vervangen is niet nodig
Snelle regeneratie
Al honderden tevreden gebruikers

Gebruiksaanwijzing:
Voeg één flacon JLM Diesel Particulate Filter Cleaner (375ml) toe aan een volle (>40ltr.) diesel brandstoftank.
airpress
gys
achydraulic
rav
velyen
hunter
ctr
texa
nilfisk
arex
sice
chicagopneumatic
romess
hitachi
fluke
omcn
unit
rotary
lujan
beta
waeco
ate
privacy statement | algemene voorwaarden | sitemap | contact | cookie instellingen | Website door Webba