Pagina wordt geladen ...
Bel ons op: 0528 23 23 28 of e-mail naar info@equipmentland.nl
zoeken

LM J02365 Diesel Extreme Clean Heavy Duty TRUCK

LM J02365 Diesel Extreme Clean Heavy Duty TRUCK

klik op de afbeelding om te vergroten

LM J02365 Diesel Extreme Clean Heavy Duty TRUCK
LM J02365 Diesel Extreme Clean Heavy Duty TRUCK
LM J02365 Diesel Extreme Clean Heavy Duty TRUCK
€ 69,50
€ 57,44 excl.btw

Artikelnummer: J02365

Voorraad: 7 stuk(s)

JLM Diesel Diesel Extreme Clean Heavy Duty is een brandstofadditief dat speciaal is ontworpen voor on- en off-road HDV's (inclusief vrachtwagens, zware machines en stationaire motoren of generatorsets). Het is de ultieme dieselsysteemreiniger en verjonger die alle voorkomende afzettingsgerelateerde problemen in moderne dieselmotoren aanpakt. Diesel Extreme Clean HD is een echt multifunctioneel product dat afzettingen van het complete brandstofsysteem reinigt, inclusief injectoren (extern en intern), kleppen en verbrandingskamer, het cetaangetal tot 5 punten verhoogt en de dieselbrandstofpomp smeert in geval van laagzwavelige brandstof. Dit resulteert in een snel herstel van de motorprestaties en het brandstofverbruik.

Naast het reinigen van het gehele brandstofsysteem, bevat Diesel Extreme Clean HD cerium (FBC) dat het reinigen van het roetfilter (DPF / FAP) bevordert en schoon houdt. Cerium verlaagt de ontstekingstemperatuur van roet dat wordt opgevangen in het dieselpartikelfilter aanzienlijk en optimaliseert de periodieke verbranding van opgehoopt roet, een proces dat bekend staat als filterregeneratie.

De unieke combinatie van een schoon brandstofsysteem, schone verbranding met lagere emissies en roetdeeltjes die veel sneller verbranden, zal helpen om de katalysator, het uitlaatgasrecirculatiesysteem (EGR) en de turbocompressor en zijn schoepen met variabele geometrie schoon te houden van afzettingen.

Interne dieselinjectorafzettingen (IDID)

Afzettingsvorming op injectorklep, zuiger en naald resulteert in:

Moeilijkheden om de motor te starten, of geen motor te starten o Motortrillingen en trillen
Verhoogd motorgeluid
Externe dieselinjectorafzettingen (EDID, sproeigat)

Nozzles van moderne dieselmotoren hebben extreem kleine spuitgatdiameters. In en rond de sproeigaten kunnen zich afzettingen vormen en de hoeveelheid ingespoten brandstof verminderen of het sproeipatroon verstoren. Dit zorgt voor vermogensverlies van de motor en een hoger brandstofverbruik. Bovendien resulteert het in een onvolledige verbranding die hogere emissies en nog meer afzettingsvorming veroorzaakt.

Diesel Extreme Clean HD is een zeer effectieve reiniger voor zowel interne (IDID) als externe dieselinjectorafzettingen (EDID).

JLM J02365 Diesel Extreme Clean Heavy Duty TRUCK

Gebruik

Speciaal concentraat voor zware voertuigen. Voor alle dieselmotoren met of zonder turbocompressoren op dieselbrandstof met een laag of normaal zwavelgehalte en biobrandstof B7, B10 en B20.

Richting

Schudden voor gebruik! Giet de inhoud van de 1 literfles in de dieseltank voordat u deze vult met dieselbrandstof. 1 liter behandelt 500 liter diesel vrachtwagenbrandstof. Neem geen overdosis!

Uitrustingsvariant: Extreeme Reiniging

Inhoud [ml]: 1000
Brandstoftype: Diesel
Meeteenheid: Stuk
Gebruiken: in de Brandstof tank
airpress
gys
achydraulic
rav
velyen
hunter
ctr
texa
nilfisk
arex
sice
chicagopneumatic
romess
hitachi
fluke
omcn
unit
rotary
lujan
beta
waeco
ate
privacy statement | algemene voorwaarden | sitemap | contact | cookie instellingen | Website door Webba