Pagina wordt geladen ...
Bel ons op: 0528 23 23 28 of e-mail naar info@equipmentland.nl
zoeken

JLM OLIE LEKKAGE STOPPER

JLM OLIE LEKKAGE STOPPER

klik op de afbeelding om te vergroten

JLM OLIE LEKKAGE STOPPER
€ 11,45
€ 9,46 excl.btw

Artikelnummer: J06055

Voorraad: 140 stuk(s)

Versleten motorolie pakkingen en keerringen zorgen voor kleine olie lekken en motorlekkages die slecht voor het milieu en uw portemonnee zijn. Hoewel vervangende afdichtingen / pakkingen meestal niet duur zijn, brengt het monteren ervan vaak aanzienlijke demontage en hoge arbeidskosten in de garage met zich mee. JLM's Engine Oil Stop Leak / Motor olie lekkage stopper additief biedt een goedkope oplossing die zeer goed olie lekkage stopt.

PRODUCT INFORMATIE

Naarmate ze ouder worden, verliezen motor pakkingen en oliekeerringen hun flexibiliteit, wat hun afdichtingseigenschappen negatief beïnvloedt. Dit proces verslechtert bij motoren die te lijden hebben gehad van uitgestelde olieverversingen of smeermiddel van lage kwaliteit (of onjuiste specificatie) dat onvoldoende conserveringsadditieven voor oliekeerringen/ motor pakkingen bevatte. JLM's Motor Olie Lekkage Stopper / Engine Oil Stop Leak bevat het nieuwste op het gebied van additieventechnologie voor het opzwellen van afdichtingen die helpt de buigzaamheid te herstellen, wat ook een mate van slijtage op het oppervlak van de afdichtingslip compenseert.

JLM Lubricants' Motor Olie Lekkage Stopper / Engine Oil Stop Leak ondersteunt ook het smeersysteem van een oudere motor, door de olieviscositeit iets te verhogen. Bijkomende voordelen zijn onder meer het potentieel om zowel de oliedruk als de cilindercompressie te verbeteren, samen met de mogelijkheid om de hoeveelheid smeermiddel die in de verbrandingskamers wordt verbrand te verminderen, waardoor het olieverbruik verder wordt verminderd. Voor auto's die last hebben van overmatig olieverbruik maar geen uitwendige lekkage vertonen, biedt JLM's Stop Smoke een meer gerichte oplossing.

Om deze redenen is JLM's Engine Oil Stop Leak gunstig voor oudere motoren met een hoger kilometrage. Het biedt geen oplossing voor oliekeerringen die zijn ingeklapt, of mechanische schade hebben opgelopen, zoals een lekke band.

HOE TE GEBRUIKEN

Engine Oil Stop Leak past in het bedrijfsbeleid van JLM Lubricants om kosteneffectieve maar geavanceerde chemische oplossingen aan te bieden die eenvoudig te gebruiken zijn.

Hoewel het op elk moment aan de olie kan worden toegevoegd, raadt JLM aan om het tijdens de service te doseren. Aan het carter moet een oliespoeladditief worden toegevoegd, waarvoor JLM Lubricants Motoroliespoeling aanbeveelt, voordat de oude olie wordt afgetapt en het verse smeermiddel wordt toegevoegd.

Vervang 250ml van de nieuwe olie door JLM Lubricants' Engine Oil Stop Leak. 250ml JLM Engine Oil Stop Leak behandelt 3 tot 6 liter motorolie. Vul het carter nooit te vol, omdat dit extra problemen kan veroorzaken, zoals het onder druk zetten van het carter waardoor het risico op meer olielekkage toeneemt.

Omdat de afdichtingszwellende ingrediënten zo effectief zijn, mag het niet worden gebruikt in andere hydraulische systemen, zoals automatische versnellingsbakken, transmissies met dubbele koppeling (DCT) of stuurbekrachtigingssystemen. Het zwelt willekeurig alle rubberen componenten in die systemen op, wat de beoogde werking beïnvloedt en zelfs de slijtage kan versterken. JLM's Engine Oil Stop Leak is uitsluitend bedoeld voor de smeersystemen van verbrandingsmotoren.

JLM OLIE LEKKAGE STOPPER
250ml / J06055

Alternatief voor motordemontage
Gemakkelijk te gebruiken
Geschikt voor benzine-, diesel-, LPG- en hybride motoren
Maakt verharde pakkingen weer flexibel
Vermindert olieverbruik en olievlekken
Bevat een olie viscositeit verbeteraar
airpress
gys
achydraulic
rav
velyen
hunter
ctr
texa
nilfisk
arex
sice
chicagopneumatic
romess
hitachi
fluke
omcn
unit
rotary
lujan
beta
waeco
ate
privacy statement | algemene voorwaarden | sitemap | contact | cookie instellingen | Website door Webba