Pagina wordt geladen ...
Bel ons op: 0528 23 23 28 of e-mail naar info@equipmentland.nl
zoeken

JLM MULTI SPRAY J04200 / 400ml

JLM MULTI SPRAY J04200   / 400ml

klik op de afbeelding om te vergroten

JLM MULTI SPRAY J04200   / 400ml
€ 13,84
€ 11,44 excl.btw

Artikelnummer: J04200

Voorraad: 2 stuk(s)

De JLM Multi Spray is een multifunctionele, hoogwaardige lichte olie, perfect voor een breed scala aan omgevingen, van veeleisend gebruik in de werkplaats tot incidentele huishoudelijke toepassingen. De formule met lage viscositeit wordt versterkt door waterverplaatsing en corrosiewerende eigenschappen

JLM MULTI SPRAY J04200 / 400ml

PRODUCTINFORMATIE

De Multi Spray van JLM Lubricant is bedoeld voor algemeen gebruik als penetrerend smeermiddel. De geurarme minerale oliebasis bevat ingrediënten om de verdampingssnelheid te verminderen voor een optimale infusie, ongeacht of het wordt gebruikt op een warm, koud of met zout verontreinigd oppervlak. Het is ook niet agressief voor de meeste materialen.

De hoogwaardige formule van de JLM Multi Spray zorgt ervoor dat deze voldoende dun is om door gecorrodeerde delen heen te dringen, maar sterk genoeg om te smeren. De waterverdringende werking voegt een corrosiewerende kwaliteit toe, waardoor het vooral nuttig is bij toepassing op ongeverfde ijzeren en stalen oppervlakken.

De effectieve formule wordt versterkt door de royale aerosolcapaciteit en zorgvuldige aandacht voor het voorkomen van zowel verspilling als rommel. Hoewel de sproeikop een gelijkmatige hoeveelheid smeermiddel afgeeft, is de relatief brede hoek niet ideaal voor elke toepassing. Om deze reden heeft JLM Lubricants een opklapbare verlengsonde ontworpen om aan nauwkeurigere behoeften te voldoen. In tegenstelling tot veel alternatieve producten, waarbij de verlengsonde op het spuitbuslichaam wordt geplakt, vaak met een stukje plakband, neemt de Multi Spray van JLM Lubricant deze op als onderdeel van de spuitmondvorm, waardoor het risico op misplaatsing wordt verkleind.

GEBRUIKSAANWIJZING

De JLM Lubricants Multi Spray spuitbus dient enkele minuten geschud te worden en op kamertemperatuur te worden gebruikt. Als onderdeel van de kunststof spuitmond kan de precisiesonde naar wens omhoog en omlaag worden gebracht.

Spuit het product op het beoogde oppervlak en laat overtollige olie verdampen of wegvegen. Wanneer de penetrerende functie van Multi Spray het meest nodig is, geef dan even de tijd om de inweekeigenschappen te laten werken. Omdat het een brandbaar product is, mag Multi Spray niet op zeer hete oppervlakken worden aangebracht.

- Reinigt, smeert en beschermt
- Dringt gemakkelijk door
- Lost roest op
- Maakt roestige bouten, moeren, schroeven, sloten en scharnieren los
- Roestwerend / anticorrosief
airpress
gys
achydraulic
rav
velyen
hunter
ctr
texa
nilfisk
arex
sice
chicagopneumatic
romess
hitachi
fluke
omcn
unit
rotary
lujan
beta
waeco
ate
privacy statement | algemene voorwaarden | sitemap | contact | cookie instellingen | Website door Webba