Pagina wordt geladen ...
Bel ons op: 0528 23 23 28 of e-mail naar info@equipmentland.nl
zoeken

LPG Klepmseer systeem

LPG Klepmseer systeem

klik op de afbeelding om te vergroten

LPG Klepmseer systeem
LPG Klepmseer systeem
€ 45,00
€ 37,19 excl.btw

Artikelnummer: J01310

 

De JLM LPG Klepmseer systeem / Valve Saver Kit doseert eenvoudig en doeltreffend de kleppen en klepzetels reinigende, beschermende en lood vervangende JLM LPG Klepsmeermiddel / Valve Saver Fluid in het inlaatspruitstuk van de motor.

Het robuuste JLM Klepsmeer Systeem (Valve Saver Kit) bestaat uit een stevig kunststof reservoir, roestvrijstalen bevestigingsmaterialen en een Octopus vloeistof-verstuiver/verdeler. Door het moderne en compacte design van het reservoir kan het LPG Klepsmeer Systeem eenvoudig onder iedere motorkap van ieder automerk en model auto gemonteerd geworden. 

In het reservoir is ruimte voor 400ml JLM LPG Klepsmeer Middel. JLM LPG Klepsmeer Middel en reinigt effectief en doeltreffend de in- en uitlaatkleppen en klepzetels van auto’s die op autogas (LPG) of aardgas (CNG) rijden en werkt als loodvervanger in oude motoren. Een LED-indicator op het dashboard waarschuwt als het reservoir bijna leeg is en gevuld moet worden. 

De Octopus vloeistof-verstuiver/verdeler is een universele accessoire voor een betere verdeling van de Valve Saver Fluid. De JLM Octopus is verkrijgbaar in acht uitvoeringen voor voertuigen met 2, 3, 4, 5, 6, 8 en 10 cilinders en viercilinder boxermotoren. 

De JLM Valve Saver Kit / Klepsmeer Systeem is onafhankelijk in de praktijk en in het laboratorium van de TÜV en de Hochschule für Technik und Wirtschaft in Saarbrücken (HTW) getest en goedgekeurd.

Gebruiksaanwijzing:

De JLM Valve Saver Kit / LPG Klepsmeer Systeem is eenvoudig te installeren en wordt geleverd met een montagehandleiding in 16 talen, waaronder vanzelfsprekend ook Nederlands.
airpress
gys
achydraulic
rav
velyen
hunter
ctr
texa
nilfisk
arex
sice
chicagopneumatic
romess
hitachi
fluke
omcn
unit
rotary
lujan
beta
waeco
ate
privacy statement | algemene voorwaarden | sitemap | contact | cookie instellingen | Website door Webba