Pagina wordt geladen ...
Bel ons op: 0528 23 23 28 of e-mail naar info@equipmentland.nl
zoeken

Benzine Injector Reiniger

Benzine Injector Reiniger

klik op de afbeelding om te vergroten

Benzine Injector Reiniger
Benzine Injector Reiniger
€ 9,50
€ 7,85 excl.btw

Artikelnummer: J03130

Voorraad: 3 stuk(s)

Benzine Injector Reiniger reinigt de injectoren en het complete brandstof- en inlaatsysteem van alle oude en nieuwe benzinemotoren inclusief flex-fuel en E10 motoren, verbetert vermogen en de prestaties en vermindert schadelijke uitlaatgassen.
Productinformatie

Sinds de jaren 90 hebben alle nieuw geproduceerde auto’s met een benzinemotor een injectiesysteem. Het injectiesysteem helpt om aan wereldwijde milieueisen te voldoen, het brandstofverbruik te beperken en de uitlaatgasemissies omlaag te brengen.

Naarmate een auto met injectiesysteem of carburateurs ouder wordt, hoopt vuil in de vorm van koolstof zich op in de motor, het inlaatsysteem en de benzine-injectoren. Door de vervuiling raken de injectoren en het inlaatsysteem verstopt en moet er meer benzine naar de cilinders om voldoende vermogen te houden. Het gevolg hiervan is dat het brandstofverbruik en de uitstoot van schadelijke uitlaatgassen aanzienlijk toeneemt.     

Benzine injector reiniger Cleaner Pro reinigt het volledige inlaatsysteem inclusief de inlaatkleppen, verbrandingskamers en bovenzijde van de zuigers en cilinders. JLM bezine systeem reiniger  zorgt voor een optimaal schoon brandstofsysteem waaronder de injectoren en herstelt het injectiepatroon.
 
Benzine injector reiniger verwijderd de vervuiling in het inlaatsysteem  en daarmee de uitstoot van koolwaterstoffen (HC) en CO2. Auto’s worden hier periodiek tijdens de APK op gecontroleerd. Veel auto’s die een te hoge HC-uitstoot hebben worden na behandeling met JLM bezine systeem  reiniger  wel goedgekeurd.

In JLM Benzine injector reiniger  Pro zit een kleine concentratie octaanbooster. De octaanbooster verbetert de verbranding van de brandstof in de motor waardoor het vermogen toeneemt en het brandstofverbruik en de hoeveelheid schadelijke uitlaatgassen minder worden.   
 

Gebruiksaanwijzing:
Voeg 250 milliliter JLM Benzine injector reiniger  toe aan een volle tank benzine. Herhaal de procedure iedere 5.000 kilometer voor een optimaal resultaat en langdurig schoon brandstof- en inlaatsysteem.   

Reinigt brandstofsysteem
Reinigt inlaatsysteem
Reinigt inlaatkleppen
Reinigt benzine-injectoren
Herstelt vermogensverlies
Verbetert brandstofverbruik
Vermindert schadelijke uitlaatgassen
Geschikt voor alle benzinemotoren met carburateur en injectiesysteme
airpress
gys
achydraulic
rav
velyen
hunter
ctr
texa
nilfisk
arex
sice
chicagopneumatic
romess
hitachi
fluke
omcn
unit
rotary
lujan
beta
waeco
ate
privacy statement | algemene voorwaarden | sitemap | contact | cookie instellingen | Website door Webba