Pagina wordt geladen ...
Bel ons op: 0528 23 23 28 of e-mail naar info@equipmentland.nl
zoeken

Benzine Katalysator reiniger

Benzine Katalysator reiniger

klik op de afbeelding om te vergroten

Benzine Katalysator reiniger
Benzine Katalysator reiniger
€ 15,95
€ 13,18 excl.btw

Artikelnummer: J03150

Voorraad: 13 stuk(s)

Dit product zorgt voor een snel herstel van de juiste werking van de katalysator en een vrijwel directe verbetering van de uitstootwaarden. Daarnaast reinigt de cleaner het complete brandstofsysteem en voorkomt het vervuiling van de katalysator

Productinformatie


JLM Petrol Catalytic Converter Cleaner reinigt het complete brandstofsysteem en voorkomt vervuiling van de katalysator. In tegenstelling tot de meeste andere producten bevat JLM Petrol Catalytic Converter Cleaner tevens een ‘combustion improver’ die een directe verbetering van de verbranding in de motor teweegbrengt (nog voordat de cleaner feitelijk het hele brandstofsysteem heeft gereinigd) wat onmiddellijk te zien is aan een lagere uitstoot van schadelijke stoffen. Hierdoor komt de auto sneller door een emissietest bijvoorbeeld bij een APK, en kan de klant snel weer op pad. JLM Petrol Catalytic Converter Cleaner is een uiterst geconcentreerde reiniger die koolstofafzettingen en verontreinigingen verhelpt en minimaliseert in auto's die uitgerust zijn met een katalysator. Door het reinigen van het brandstofsysteem, de kleppen, de zuigers en de injectoren, verloopt de verbranding efficiënter, waardoor er minder schadelijke stoffen worden uitgestoten en verontreiniging van de katalysator voorkomen wordt.

JLM Petrol Catalytic Converter Cleaner is een speciaal ontwikkelde unieke combinatie van additieven die snel zorgt voor een juiste werking van de katalysator, het brandstofverbruik verlaagt en die vermogensverlies door verontreinigingen verhelpt. Dit maakt JLM Petrol Catalytic Converter Cleaner het ideale product voor de professionele autotechnicus om vóór een uitlaatgastest te gebruiken (bijvoorbeeld voor de APK).

Gebruiksaanwijzing:
Geschikt voor alle benzinemotoren met (of zonder) katalysator.Aanwijzingen: Giet de inhoud van de fles in de benzinetank alvorens detank te vullen met benzine. Probeer voor de beste resultaten gedurende enige tijd een proefrit te maken met een middelhoog toerental. Voor snelle resultaten (bijv. bij een APK) kan het product worden toegevoegd aan een geringe hoeveelheid benzine van 20 - 30 liter. Laat de motor voor de beste resultaten minimaal 20 - 30 minuten draaien met een toerental van 2.000 - 3.000 omw/min.

Dosering: Een fles is genoeg voor 40 - 60 liter benzine. Gebruik voor de beste resultaten één fles per 5.000 kilometer.

Snel effect op de emissies
Snelle resultaten voor goedkeuring bij APK
Voorkomt dure vervanging van katalysator
Verhelpt vermogensverlies
Verlaagt het brandstofverbruik
Verhelpt “rotte eierenlucht”
airpress
gys
achydraulic
rav
velyen
hunter
ctr
texa
nilfisk
arex
sice
chicagopneumatic
romess
hitachi
fluke
omcn
unit
rotary
lujan
beta
waeco
ate
privacy statement | algemene voorwaarden | sitemap | contact | cookie instellingen | Website door Webba