Pagina wordt geladen ...
Bel ons op: 0528 23 23 28 of e-mail naar info@equipmentland.nl
zoeken

JLM Benzine extreme clean/reiniger

JLM Benzine extreme clean/reiniger

klik op de afbeelding om te vergroten

JLM Benzine extreme clean/reiniger
€ 22,25
€ 18,39 excl.btw

Artikelnummer: J03155

Voorraad: 100 stuk(s)

JLM Benzine Extreme Clean / Reiniger is de oplossing voor alle moderne auto's met een vervuilt brandstof systeem. Verontreinigen kunnen erg hardnekkig zijn en kunnen niet altijd met de standaard additieven schoongemaakt worden. JLM Benzine Extreme Clean / Reiniger bevat daarom unieke mix van super geconcentreerde additieven verpakt in een 500ml fles.

De JLM Extreem Clean bevat reinigingsmiddelen voor reinigen van de  injectoren, bougies, in en uitlaat kleppen en de verbrandingskamer van de cilinder. 

Naast de het reinigen verhoogt de Extreem Clean ook het octaan gehalte in de brandstof, wat zorgt voor een schonere en efficiëntere verbranding. Deze unieke combinatie zorgt voor minder afzetting in de cilinder en schoonere uitlaatgassen. 

Bovendien zorgt het additieven pakket er voor dat de roetdeeltjes en olie restanten  bij een tempratuur verbranden die ongeveer 125 graden lager is dan normaal. Het resultaat hiervan is dat het uitlaatsysteem bij een lagere temperatuur schoner wordt, hierdoor blijft de turbo en EGR klep schoner, en verhoogd dit de efficiëntie van de katalysator 

Fosforneutralisatie
Afhankelijk van de staat van de benzinemotor kan deze olie  in de verbrandingskamer lekken. De olie zal verbranden en in fosfor veranderen. De fosfor verlaat de verbrandingskamer via het uitlaatsysteem en hierdoor verliest de katalysator zijn efficiëntie, wat tot veel problemen leidt.  Een van de additieven in de formule bevat een element dat fosfor (uit de verbranding van olie) tot  50% neutraliseert. Hierdoor blijft de katalysator schoon en efficiënt zijn werk doen.

HOE TE GEBRUIKEN

Bij elk onderhoud, bij slecht draaiende motor, problemen met de turbocompressor, zwarte rook of onregelmatig stationair draaien. Voeg het hele blik JLM Petrol Extreme Clean gewoon toe aan de benzinetank voordat deze met benzine wordt gevuld. Een blikje van 500 ml is geschikt voor 40-60 liter benzine.

Gebruik voor een optimale resultaten elke 5.000 km JLM Petrol Extreme Clean.

- Boosts the octane number by 4 points (depending on the type of fuel used)
- Improves combustion; less soot
- Reduces fuel consumption
- Reduces emissions
- Super Strong all-in-one Cleaner
airpress
gys
achydraulic
rav
velyen
hunter
ctr
texa
nilfisk
arex
sice
chicagopneumatic
romess
hitachi
fluke
omcn
unit
rotary
lujan
beta
waeco
ate
privacy statement | algemene voorwaarden | sitemap | contact | cookie instellingen | Website door Webba