Pagina wordt geladen ...
Bel ons op: 0528 23 23 28 of e-mail naar info@equipmentland.nl
zoeken

Diesel Turbo Reiniger

Diesel Turbo Reiniger

klik op de afbeelding om te vergroten

Diesel Turbo Reiniger
Diesel Turbo Reiniger
€ 20,00
€ 16,53 excl.btw

Artikelnummer: J02380

 

Economisch, uiterst eenvoudig te gebruiken en verwijdert vuil en roet zeer effectief.

Als je turbo zegt, zeg je: alle systemen gaan! En ja, dat is absoluut waar. Er is immers een turbo ontwikkeld om het vermogen van een benzine- of dieselmotor aanzienlijk te vergroten.

Wanneer u veel korte afstanden aflegt, vaak in de file staat en de turbo slechts licht belast, zal deze niet 'schoon' worden. En dat zal in de loop van de tijd duidelijk worden. Want vuil en roet zijn de grootste vijanden van een turbo, en vanwege uitlaatgassen kan een turbo behoorlijk vervuild raken. Als een turbo vuil is, bestaat er een risico op slijtage en bovendien kan het VGT-turbinewiel (turbocompressor met variabele geometrie) vastlopen. Het kan niet goed ronddraaien en dus niet meer zijn werk doen zoals het zou moeten. Vervanging is extreem duur en vaak zelfs onnodig. Grondige reiniging van de turbo - zonder demontage (!) - is de meest economische en logische volgende stap.

Die volgende stap wordt JLM Diesel Turbo Cleaner genoemd. Dit bewezen JLM-product werkt net zo eenvoudig en ongecompliceerd als de naam doet vermoeden. JLM Turbo Cleaner is ontwikkeld om de motorprestaties te herstellen, de roetuitstoot te verminderen en is geschikt voor alle dieselmotoren. JLM Turbo Cleaner is zeer eenvoudig te gebruiken, de vloeistof kan eenvoudig worden toegevoegd aan de diesel in de brandstoftank. En daar ga je: snelle en betaalbare turbo-reiniging is nu een feit.

Na gebruik van JLM Turbo Cleaner zijn vuil en roet verdwenen. De turbo kan de motorprestaties opnieuw stimuleren en de lucht-brandstofverhouding is ideaal. Meteen nadat JLM Turbo Cleaner zijn onzichtbare klus heeft gedaan, merk je tijdens het rijden dat de turbo als nieuw is. Kortom, JLM Turbo Cleaner verhoogt de levensduur, reinigt de turbo en herstelt de oorspronkelijke output.

- Vermindert roetemissies
- Herstelt het motorvermogen
- Reinigt variabele geometrie turbo's (VGT's)
airpress
gys
achydraulic
rav
velyen
hunter
ctr
texa
nilfisk
arex
sice
chicagopneumatic
romess
hitachi
fluke
omcn
unit
rotary
lujan
beta
waeco
ate
privacy statement | algemene voorwaarden | sitemap | contact | cookie instellingen | Website door Webba