Pagina wordt geladen ...
Bel ons op: 0528 23 23 28 of e-mail naar info@equipmentland.nl
zoeken

Rapid Fuel System Clean

Rapid Fuel System Clean

klik op de afbeelding om te vergroten

Rapid Fuel System Clean
Rapid Fuel System Clean
€ 13,45
€ 11,12 excl.btw

Artikelnummer: J02330

Voorraad: 99 stuk(s)

JLM Rapid Fuel System Clean is een sterk geconcentreerde dieselreiniger die via het brandstoffilter onverdund de motor binnendringt en roetafzettingen in de brandstofrail, van injectoren, kleppen, zuigers en van de verbrandingskamer verwijdert.

Roet ontstaat in dieselmotoren als gevolg van de verbranding van dieselbrandstof. Het roet hecht zich onder andere aan de kleppen, zuigers en dieselinjectors. Vanwege strenge milieuregels wordt de verbranding in dieselmotoren met uiterste precisie geregeld door middel van elektronica. Als gevolg van afzettingen van roet op de dieselverstuivers verslechtert de verbranding van brandstof geleidelijk.

In eerste instantie merkt u niets van de inwendige opbouw van vuil, maar naarmate de motor ouder wordt en de kilometerstand toeneemt, neemt het stroomverlies toe en begint de motor steeds minder efficiënt te draaien. De opeenhoping van vuil zorgt er onder meer voor dat de zuigerveren aan de zuiger blijven kleven en niet langer tegen de cilinderwand kunnen drukken. Dientengevolge treden lekken op tussen de zuigers en de cilinderwand, neemt de compressie in de cilinders af en neemt het olieverbruik toe omdat de olieschraperring niet langer olie vasthoudt.

Help een auto om zijn algemene periodieke (APK) inspectie te doorstaan.

De opbouw van roet in de motor is onlosmakelijk verbonden met de uitstoot van roet door de uitlaat. Dieselauto's worden gecontroleerd op roetemissies tijdens hun algemene periodieke (APK) -inspectie. Als de hoeveelheid roet te groot is, mislukt de auto.

Omdat JLM-dieselbrandstofsysteem met spoeling J02330 een reinigingsboost geeft, worden roetafzettingen verwijderd en neemt de roetemissie af. JLM Diesel Fuel System Clean kan het verschil maken tussen een pass of fail. De superhoge geconcentreerde reiniger bestaat uit een speciaal ontwikkelde en een unieke combinatie van additieven. Deze additieven maken het brandstofsysteem snel schoon en helpen de motor zijn prestaties te verbeteren. Diesel Fuel System Flush voorkomt ook motorproblemen zoals kloppen op deellast en onregelmatig stationair draaien.

JLM Rapid Fuel System Clean is geschikt voor het inwendig reinigen van alle (ernstig) vervuilde oude en nieuwe dieselmotoren en voor het oplossen van minder bekende dieselfouten en motorproblemen. JLM Rapid Fuel System Clean voorkomt ook dat onderdelen in de motor snel worden blootgesteld aan een opeenvolgende opbouw van vuil. Om de motor schoon te houden en ervoor te zorgen dat deze optimaal presteert, kunt u JLM Diesel Injector Cleaner (J02320) gebruiken.

Voor het beste resultaat raden we aan het brandstoffilter vervangen voordat u JLM Rapid Fuel System Clean gebruikt. Vul het nieuwe filter met JLM Rapid Fuel System Clean en laat de motor onverdund op het additief lopen. Het dieselsysteem dat overblijft kan worden toegevoegd aan de brandstof in de tank.

- Super effectieve diesel Purge
- Direct en sterk reinigend effect
- Speciale formulering voor gebruik in brandstoffilter
- Reduceert emissies
- Brandstofbesparend effect
airpress
gys
achydraulic
rav
velyen
hunter
ctr
texa
nilfisk
arex
sice
chicagopneumatic
romess
hitachi
fluke
omcn
unit
rotary
lujan
beta
waeco
ate
privacy statement | algemene voorwaarden | sitemap | contact | cookie instellingen | Website door Webba