Pagina wordt geladen ...
Bel ons op: 0528 23 23 28 of e-mail naar info@equipmentland.nl
zoeken

Bortec Olie Additief

Bortec Olie Additief

klik op de afbeelding om te vergroten

Bortec Olie Additief
Bortec Olie Additief
€ 16,45
€ 13,60 excl.btw

Artikelnummer: J06050

Voorraad: 101 stuk(s)

JLM Bortec Olie Additief is de jongste generatie additief dat motorolie helpt om verbrandingsmotoren nog beter te beschermen en het brandstofverbruik te verminderen door frictie in de motor te reduceren. JLM Bortec Olie Additief bevat geen vaste deeltjes waardoor het volledig vloeibaar is en wrijvingsweerstand tussen bewegende onderdelen in verbrandingsmotoren en slijtage nog meer minimaliseert dan conventionele motorolie en weerstandverlagende toevoegingen.

JLM Bortec Olie Additief - Frictie reductie

Ultieme bescherming tegen slijtage


Omdat er geen vaste (as)deeltjes in het additief zitten, presteert dit additief vooral goed op plaatsen in de motor waar de temperaturen, drukken en wrijving hoog zijn. Naast het verminderen van wrijving (frictie) heeft JLM Bortec een sterk reinigende werking, waardoor buitensporige slijtage voorkomen wordt.


JLM Bortec Friction Fighter werkt goed samen met traditionle wrijvingsverminderaars die in moderne motorolie aanwezig is. Vanzelfsprekend blijft de keramische coating ook aan de onderdelen kleven als de motor koud is. Hierdoor is er altijd een smeerfilm aanwezig op de koude onderdelen als de motor gestart wordt. Dankzij het anti-oxidant in boron is de motorolie beter beschermt tegen veroudering en blijft de olie langere tijd optimaal presteren.


Dankzij de unieke bestanddelen in JLM Bortec biedt het additief ultieme bescherming tegen slijtage van bewegende onderdelen zoals zuigers, zuigerveren, lagers en kleppen. Omdat JLM J06050 de wrijving tussen bewegende onderdelen aanzienlijk minder wordt, is er minder interne weerstand. Hierdoor is de slijtage van de onderdelen significant minder en daalt het brandstofverbruik.  
Ook als een motor niet nieuw meer is, is JLM Bortec Friction Fighter een toegevoegde waarde. Bestaande slijtage zal vertragen en dankzij de reinigende werking van het additief zullen motoren weer beter gaan presteren en het brandstofverbruik stabiliseren of zelfs afnemen.

- Vermindert de uitstoot van schadelijke uitlaatgassen
- Vermindert motorgeluid
- Geschikt voor alle verbrandingsmotoren
- Kan met alle merken en soorten motorolie gemengd worden
- Verstopt oliefilters niet
- Niet schadelijk voor de katalysator
- Geschikt voor low en mid SAPS motoren
airpress
gys
achydraulic
rav
velyen
hunter
ctr
texa
nilfisk
arex
sice
chicagopneumatic
romess
hitachi
fluke
omcn
unit
rotary
lujan
beta
waeco
ate
privacy statement | algemene voorwaarden | sitemap | contact | cookie instellingen | Website door Webba