Pagina wordt geladen ...
Bel ons op: 0528 23 23 28 of e-mail naar info@equipmentland.nl
zoeken

FLUKE-62 MAX Thermometer

FLUKE-62 MAX Thermometer

klik op de afbeelding om te vergroten

FLUKE-62 MAX Thermometer
FLUKE-62 MAX Thermometer
FLUKE-62 MAX Thermometer
€ 147,50
€ 121,90 excl.btw

Artikelnummer: FLUKE-62 MAX

 

Fluke 62 MAX Infrarood thermometer

De Fluke 62 MAX infrarood thermometer is klein, extreem nauwkeurig en bijzonder gebruiksvriendelijk. Deze thermometer is ontworpen conform beschermingsklasse IP54 en dus stof- en waterdicht. De Fluke 62 MAX is sterk genoeg om een val van 3 meter te doorstaan. In feite is de Fluke 62 MAX zó robuust dat het de enige infraroodthermometers is die u niet voorzichtig hoeft te behandelen.

De Fluke 62 MAX beschikt over een laser pointer met een optische resolutie van 10:1 en kan temperatuur meten van -30°C tot 500°C (-22 °F tot 932 °F).

Waarom infraroodthermometers?

Temperatuur is vaak de eerste indicatie van potentiële problemen in elektrotechnische en mechanische toepassingen. Maar hoe kunt u eenvoudig vaststellen dat een elektrische verdeler een hotspot heeft, dat een elektromotor oververhit raakt of dat een verwarmings-, ventilatie- en aircosysteem inefficiënt werkt? Het antwoord luidt: met een infraroodthermometer. Met handheld, contactloze infraroodthermometers kunt u onmiddellijk de temperatuur van apparatuur op moeilijk bereikbare plaatsen of in gevaarlijke omgevingen meten. En dankzij de vroegtijdige vaststelling van abnormale temperaturen kunnen problemen vroegtijdig worden verholpen.

Belangrijkste kenmerken:

- Stof- en waterdichtheid: conform beschermingsklasse IP54 en dus stof- en waterdicht.
- Robuust: getest op het doorstaan van een val van 3 meter.
- Ergonomisch ontworpen: geheel opnieuw ontworpen voor een nóg comfortabelere ligging in de hand.
- Klein en lichtgewicht; kan aan uw gereedschapsriem of een draagriem worden bevestigd en past gemakkelijk in uw gereedschapskoffer.

Extra kenmerken:

- Afstand tot meetoppervlak: precieze lasertechnologie zorgt voor nauwkeurigere en reproduceerbaardere metingen.
- Twee lasers: de 62 MAX+ heeft twee roterende lasers die u helpen het te meten oppervlak te identificeren. Het meetoppervlak is het vlak tussen de punten.
- Groot, goed afleesbaar display met achtergrondverlichting: op het grote scherm zijn de gegevens gemakkelijker af te lezen, zelfs in donkere omgevingen.
- Min/Max/Avg/Dif: toont de minimum-, maximum- of gemiddelde temperatuur of het verschil tussen twee meetwaarden.- Alarm: Alarmen Hi en Lo voor te hoge en lage waarden geven aan wanneer de meetwaarden buiten de grenswaarden vallen.
- Voeding: zowel de 62 MAX als de 62 MAX+ wordt gevoed door een enkele standaard AA-batterij.
airpress
gys
achydraulic
rav
velyen
hunter
ctr
texa
nilfisk
arex
sice
chicagopneumatic
romess
hitachi
fluke
omcn
unit
rotary
lujan
beta
waeco
ate
privacy statement | algemene voorwaarden | sitemap | contact | cookie instellingen | Website door Webba