Pagina wordt geladen ...
Bel ons op: 0528 23 23 28 of e-mail naar info@equipmentland.nl
zoeken

Diesel DPF Roetfilter Reiniger

Diesel DPF Roetfilter Reiniger

klik op de afbeelding om te vergroten

Diesel DPF Roetfilter Reiniger
Diesel DPF Roetfilter Reiniger
€ 20,24
€ 16,73 excl.btw

Artikelnummer: J02220

Voorraad: 13 stuk(s)

JLM Diesel DPF Roetfilter Reiniger Spuitbus voor automotive professionals verwijdert snel en effectief roet, koolstof en aanslag in vervuilde roetfilters zonder dat het Diesel Particulate Filter (DPF) gedemonteerd hoeft te worden.

Diesel DPF Spray is de snelste en goedkoopste manier om de klant weer snel op weg te helpen en zorgt tegelijkertijd voor voldoende winstmarge in de werkplaats. Diesel DPF Spray J02220 is bij uitstek geschikt voor garagebedrijven die een voertuig met een brandend waarschuwingslampje met het roetfiltersymbool binnenkrijgen en voertuigen die tijdens de Algemene Periodieke Keuring (APK) niet door de roetmeting komen.

Voertuigen die korte afstanden afleggen of te weinig of niet op de autosnelweg komen, worden niet warm genoeg en regenereren (reinigen) het roetfilter slecht en in veel gevallen helemaal niet. Symptomen van de motor waar Diesel DPF Spray een oplossing voor biedt zijn: vermogensafname, toenemend brandstofverbruik die voornamelijk worden veroorzaakt door het rijden van korte afstanden. JLM Diesel DPF Spray herstelt de volledige capaciteit van het roetfilter en zorgt dat uitlaatgassen weer zonder weerstand door de uitlaat afgevoerd kunnen worden. Spuit JLM Diesel DPF Spray voorafgaande aan een geforceerde regeneratie (middels proefrit of OBD) in het roetfilter om het filter te reinigen en het voertuig door de keuring te helpen.  
 

Productinformatie

JLM Diesel DPF Spray J02220 is een reinigende en vuil oplossende spray in een handzame spuitbus met een hoge concentratie actieve bestanddelen. JLM Diesel DPF Spray reinigt en regenereert vervuilde en verstopte diesel partikelfilters door de verbrandingstemperatuur van roet te verlagen waardoor het bij een lagere motortemperatuur eerder en sneller verbrandt. JLM Diesel DPF Spray kan worden toegepast op alle oude en jonge dieselmotoren van alle voertuigen met een roetfilter.

De inhoud van een spuitbus JLM J02220 is voldoende voor de behandeling van één roetfilter. JLM Diesel DPF Spray is onbrandbaar, as- en metaalvrij en verdampt zonder residu. In het geval van hardnekkige vervuiling adviseren wij om de motor en het roetfilter te reinigen met de JLM DPF Cleaning Kit.
 

Gebruiksaanwijzing

Neem voor gebruik van de JLM reinigingsproducten de juiste beschermende maatregelen in acht. Draag handschoenen en een veiligheidsbril gedurende het gehele reinigingsproces.

  • Breng de motor op bedrijfstemperatuur, zet daarna de motor uit
  • Demonteer de temperatuursensor en/of druksensor
  • Steek de sproeislang met speciale spuitmond in opening in de richting van het roetfilter
  • Spuit de gehele inhoud van de spuitbus in het diesel partikelfilter
  • Monteer de temperatuursensor en/of druksensor
  • ADVIES: Voeg voor maximaal resultaat ná het inspuiten van de DPF SPRAY en vóór het regenereren JLM J02210 DPF Cleaner toe aan de brandstoftank
  • Regenereer het DPF met een diagnosetester of door een proefrit te maken
  • Controleer het motormanagement op foutcodes en wis de codes indien aanwezig
- Snelle reiniging en regeneratie
- Verlengt levensduur roetfilter
- Verlaagt brandstofverbruik
- Kort werkplaatsbezoek
- Minder reparatiekosten
- Reinigt roetfilter snel en effectief zonder demontage
airpress
gys
achydraulic
rav
velyen
hunter
ctr
texa
nilfisk
arex
sice
chicagopneumatic
romess
hitachi
fluke
omcn
unit
rotary
lujan
beta
waeco
ate
privacy statement | algemene voorwaarden | sitemap | contact | cookie instellingen | Website door Webba