Pagina wordt geladen ...
Bel ons op: 0528 23 23 28 of e-mail naar info@equipmentland.nl
zoeken

DPF Cleaning Toolkit

DPF Cleaning Toolkit

klik op de afbeelding om te vergroten

DPF Cleaning Toolkit
DPF Cleaning Toolkit
DPF Cleaning Toolkit
€ 219,95
€ 181,78 excl.btw

Artikelnummer: J02250

Voorraad: 3 stuk(s)

De JLM Diesel roetfilter DPF schoonmaak set reinigt en herstelt in combinatie met het JLM Cleaning & Flush vloeistof pakket ernstig vervuilde roetfilters en bespaart tot duizenden euro’s vervangingskosten.

Productinformatie

Als een roetfilter volledig dichtgeslibd is, moet deze in veel gevallen compleet vernieuwd worden. Een nieuw roetfilter kost, afhankelijk van automerk en model, inclusief demontage en montage al snel 1.000 tot 5.000 euro.

De roetfilter ( DPF ) schoonmaak set is voordeliger dan het vervangen van het roetfilter en bespaart naast geld ook tijd. De werkplaats kan het roetfilter in maximaal één uur volledig reinigen. 

De JLM Diesel roetfilter (DPF) schoonmaak set bestaat uit een spuitpistool op luchtdruk met ingebouwde drukregelaar, een speciaal voor JLM gecoate drukbeker, een anderhalve meter lange flexibele transparante slang, twee conische inspuitmonden voor eenvoudige montage, een JLM diesel DPF spuitlans. De roetfilter (DPF) schoonmaak set kan alleen gebruikt worden in combinatie met de J02230 JLM Diesel DPF Cleaning & Flush Fluidpack. De JLM DPF Cleaning Probe is beschikbaar als een optie.

Met de flexibele slang en de conische inspuitmonden kan de JLM Diesel DPF Cleaning Toolkit de roetfilters van de meeste automerken en modellen, ongeacht de positie van het filter, reinigen.

Reinigt en herstelt verstopte roetfilters
Past op bijna alle automerken en modellen
Lost ook onverbrande olieresten op
Tast roetfilter en inwendig materiaal niet
Goedkoop alternatief voor duur nieuw roetfilter
Roetfilter hoeft niet gedemonteerd te worden
airpress
gys
achydraulic
rav
velyen
hunter
ctr
texa
nilfisk
arex
sice
chicagopneumatic
romess
hitachi
fluke
omcn
unit
rotary
lujan
beta
waeco
ate
privacy statement | algemene voorwaarden | sitemap | contact | cookie instellingen | Website door Webba