Pagina wordt geladen ...
Bel ons op: 0528 23 23 28 of e-mail naar info@equipmentland.nl
zoeken

Diesel DPF reinigings-vloeistof

Diesel DPF reinigings-vloeistof

klik op de afbeelding om te vergroten

Diesel DPF reinigings-vloeistof
Diesel DPF reinigings-vloeistof
€ 44,95
€ 37,15 excl.btw

Artikelnummer: J02230

Voorraad: 5 stuk(s)

Diesel roetfilter DPF Reinig & Spoel Vloeistof reinigt in combinatie met de JLM Diesel DPF Schoonmaak set ernstig vervuilde roetfilters zonder demontage en bespaart tot duizenden euro’s vervangingskosten.

Gebruiksaanwijzing


Neem voor gebruik van de JLM reinigingsproducten de juiste beschermende maatregelen in acht. Draag handschoenen en een veiligheidsbril gedurende het gehele reinigingsproces.

Breng de motor op bedrijfstemperatuur en zet deze vervolgens uit. Vul de drukbeker met de 500 milliliter zeer geconcentreerde JLM Diesel DPF Cleaning Fluid. Sluit het spuitpistool aan op luchtdruk, de ingebouwde drukregelaar regelt de druk automatisch af op maximaal 5 bar.

Sluit de conische inspuitmond aan op de rubberslang van de voorste druksensor op het roetfilter. Spuit de reinigingsvloeistof gedurende ongeveer één minuut geleidelijk via de slang in het roetfilter. Doe dit rustig en zorg ervoor dat de vloeistof niet terug de drukbeker instroomt. Let op dat de vloeistof niet lekt op oppervlakken die tijdens het draaien van de motor heet worden.

Laat de vloeistof twee tot drie minuten in het roetfilter inwerken. Plaats een vloeistof-opvangbak onder de uitlaat. Laat de motor twee tot drie minuten tussen 2.000 en 3.000 toeren draaien. Er komt nu schuim uit de uitlaat. Schakel de motor uit.

Vul de vloeistoftank met JLM Diesel DPF Flush Fluid. Start de motor en sluit de conische inspuitmond aan op de rubberslang van de voorste druksensor van het roetfilter. Laat de motor opnieuw drie minuten tussen de 2.000 en 3.000 toeren draaien. Spuit nu geleidelijk alle spoelvloeistof door het roetfilter.

Het is belangrijk om de volledige anderhalve liter spoelvloeistof te gebruiken om een maximale werking te garanderen. Maak de sensorslang na het spoelen goed droog. Als u dit niet doet kan dit de meetwaarden van de elektronische regeleenheid van de auto nadelig beïnvloeden en storingen veroorzaken. 

Voeg nu voor een volledige en perfecte regeneratie JLM Diesel Particulate Filter Cleaner J02210 aan de brandstoftank toe. Start het geforceerde regeneratieproces van het roetfilter via diagnoseapparatuur en de elektronische regeleenheid van de auto of met een snelwegrit van ongeveer 20 minuten. Volg hierbij de procedures van de betreffende autofabrikant. Reinig de JLM Diesel DPF Cleaning Toolkit na gebruik grondig met water. Als het roetfilter na de behandeling met JLM Cleaning en Flush vloeistof nog steeds verstopt is, moet deze alsnog worden vernieuwd.

Bekijk ook onze uitgebreide instructie video via deze link 

Om het roetfilter van uw auto na de reiniging goed te kunnen onderhouden en een zo lang mogelijke levensduur te garanderen, adviseren wij u om regelmatig JLM Diesel DPF ReGen Plus aan uw volle brandstoftank toe te voegen. In extreme gevallen en zodra het oranje DPF-controlelampje op uw dashboard gaat branden adviseren wij om JLM Diesel Particulate Filter Cleaner aan de brandstof toe te voegen.

Reinigt en herstelt verstopte roetfilter
Past op bijna alle automerken en modellen
Lost ook onverbrande olieresten op
Goedkoop alternatief voor duur nieuw roetfilter
Roetfilter hoeft niet gedemonteerd te worden
airpress
gys
achydraulic
rav
velyen
hunter
ctr
texa
nilfisk
arex
sice
chicagopneumatic
romess
hitachi
fluke
omcn
unit
rotary
lujan
beta
waeco
ate
privacy statement | algemene voorwaarden | sitemap | contact | cookie instellingen | Website door Webba