Pagina wordt geladen ...
Bel ons op: 0528 23 23 28 of e-mail naar info@equipmentland.nl
zoeken

Noco Genius Acculader 1EU 1A

Noco Genius Acculader 1EU 1A

klik op de afbeelding om te vergroten

Noco Genius Acculader 1EU 1A
Noco Genius Acculader 1EU 1A
Noco Genius Acculader 1EU 1A
Noco Genius Acculader 1EU 1A
Noco Genius Acculader 1EU 1A
€ 38,95
€ 32,19 excl.btw

Artikelnummer: Noco Genius Acculader 1EU 1A

Voorraad: 1 stuk(s)

Noco Genius Acculader 1EU 1A

Acculader van 1 ampère, batterijonderhoudsapparaat en batterij-desulfator
Maak kennis met de geheel nieuwe GENIUS1, een van onze krachtigste, best presterende, energiezuinige en compacte laders ooit. De GENIUS1 is een acculader van 6 volt en 12 volt, batterijonderhouder en batterij-desulfator met een nominaal vermogen van 1 ampère voor loodzuuraccu's voor auto's, scheepvaart en deep-cycle, inclusief natte, gel-, AGM- en onderhoudsvrij , plus lithium-ionbatterijen.
Maak kennis met de GENIUS1 - Vergelijkbaar met onze G750, maar dan beter. Het is 35% kleiner en levert 35% meer vermogen. En het is eenvoudiger en gemakkelijker te gebruiken dan ooit tevoren.
Doe meer met Genius - Ontworpen voor 6 volt en 12 volt loodzuuraccu's voor auto's, schepen en deep-cycle accu's, inclusief natte, gel-, AGM- en onderhoudsvrije accu's, plus lithium-ionaccu's.
Geniet van nauwkeurig opladen - Een geïntegreerde thermische sensor detecteert de omgevingstemperatuur en past de lading aan om overladen in warme klimaten en onderladen in koude klimaten te voorkomen.
Laad lege batterijen op - Laadt lege batterijen op tot slechts 1 volt. Of gebruik de geheel nieuwe Force-modus waarmee u de controle overneemt en handmatig lege batterijen oplaadt tot nul volt.
Eenvoudig in te stellen en te gebruiken - Sluit aan, maak verbinding met de batterij, selecteer een oplaadmodus en begin met het opladen van uw batterij. Een volautomatische, zorgeloze acculader voor gebruik het hele jaar door.
Herstel van uw accu - Detecteert sulfatering en zuurstratificatie en herstelt verloren prestaties voor een krachtigere motorstart en een langere levensduur van de accu.
Compatibel met alle soorten voertuigen - Laad en onderhoud auto's, motorfietsen, grasmaaiers, ATV's, tractoren, vrachtwagens, SUV's, boten, klassieke auto's, hot rods en meer - noem maar op.

Informatiebladen:

Productblad

Handleiding

Specificaties:

- Nominale spanning AC: 220-240VAC, 50-60Hz
- Efficiency: ~85%
- Vermogen: 15W (Max)
- Laadstroom: 1 A
- Min. accuspanning: 1.0V
- Isolatieklasse: IP65
airpress
gys
achydraulic
rav
velyen
hunter
ctr
texa
nilfisk
arex
sice
chicagopneumatic
romess
hitachi
fluke
omcn
unit
rotary
lujan
beta
waeco
ate
privacy statement | algemene voorwaarden | sitemap | contact | cookie instellingen | website ontwerp dotsolutions